Cursos - REGICOR - Registre Gironí del Cor http://www.regicor.org/formacio/cursos/ <![CDATA[Malaltia cardiovascular: de l'estimació del risc a la prevenció. XXVIII ESCOLA D’ESTIU DE SALUT PÚBLICA]]> S'obre el termini de matrícula de la XXVIII edició de l'Escola de Salut Pública de Menorca (EMSP) que es celebrarà en el Llazaret de Maó els dies 25-27 de septiembre de 2017.

]]>
<![CDATA[Taller de risc cardiovascular: anàlisis de tots els instruments disponibles i oportunitats de millora de la predicció. XXIV ESCOLA D’ESTIU DE SALUT PÚBLICA]]> Ja s’ha obert el termini de matrícula de la XXVI edició de l’Escola de Salut Pública de Menorca (EMSP) que es celebrarà en el Llatzaet de Maó els dies 21-24 de setembre de 2015.

L’objectiu del taller és capacitar als participants per a que assoleixin experiència en l’ús de les diferents funcions de risc, el seu fonament, la seva correcta interpretació en el context del pacient, tenint en compte que les funcions no inclouen tota la informació clínica disponible a la pràctica, les seves limitacions i les possibilitats de millora.

]]>
<![CDATA[35è Aniversari del Projecte REGICOR]]> El dia 31 de maig de 2013 de 8:30 a 14:00 h celebràrem els 35 anys d’activitat del projecte REGICOR al Centre Cultural La Mercè de Girona.

]]>
<![CDATA[Anàlisi, interpretació i maneig de dades amb el Programa R]]> La XXIII edició de l'Escola d'Estiu de Salut Pública (EMSP) es va cel.lebrar del 17 al 21 de setembre de 2012 en el Llatzeret del Port de Maó.

]]>
<![CDATA[Curs de prevenció de les malalties cardiovasculars - Les dimensions de les malalties cardiovasculars a Espanya: de la etiopatogenia a la prevenció]]> La XXII edició de l'Escola d'Estiu de Salut Pública (EMSP) es va cel.lebrar del 19 al 23 de setembre de 2011 al Llatzeret del Port de Maó.

]]>