REGICOR - Estudiant les malalties del cor i els seus factors de risc des del 1978


Notícies RSS

Mostrant 1 a 5 de 49 entrades disponibles

 • 14 i 15 d'abril, 2018

  REGICOR amb OXFAM Intermón. Amb el teu suport caminarem per un futur sense pobresa

  Els investigadors de REGICOR es posen a caminar per tercer any per a contribuir a la lluita contra la pobresa i la fam. L'objectiu d'aquesta activitat és ajudar OXFAM Intermón a obtenir recursos per a projectes de cooperació, acció humanitària, comerç just i sensibilització.

  Més >>

 • 16/01/2018

  L’obesitat i el sobrepès multipliquen la possibilitat de patir càncer o una malaltia cardiovascular

  Tenir sobrepès o patir obesitat incrementa de forma exponencial el risc de patir una malaltia cardiovascular o càncer. És la conclusió de l'estudi FRESCO (Funció de Risc Espanyola d'esdeveniments Coronaris i Altres), liderat per investigadors de l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques (IMIM) i metges de l'Hospital del Mar, que ha analitzat el seguiment durant 10 anys de 54.446 persones de 7 comunitats autònomes. 

  Més >>

 • 29/08/2017

  Les malalties autoimmunes incrementen el risc cardiovascular i de mortalitat

  Investigadors de l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques (IMIM) i de l'IDIAP Jordi Gol acaben de publicar un article on es posa en evidència que les malalties autoimmunes augmenten significativament el risc cardiovascular i de mortalitat general.

  Més >>

 • 19/07/2017

  S'inicia un nou estudi sobre la salut del nostre cor a Girona. (Roda de premsa)

  Amb l'objectiu d'analitzar quins són els factors que augmenten el risc de patir malalties del cor i quins factors ens protegeixen, s'acaba de posar en marxa un estudi liderat pels equips del Dr. Rafel Ramos, investigador de l'Institut Universitari d'Investigació en Atenció Primària (IDIAP) Jordi Gol i de l'Institut d'Investigació Biomèdica de Girona Dr. Josep Trueta (IDIBGI)i dels Drs. Roberto Elosua i Jaume Marrugat de l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques (IMIM) de Barcelona. 

  Més >>

 • 06/07/2017

  Ens ha estat atorgat el 1er Premi de la Sociedad Española de Cardiología al article amb major repercussió internacional

  Ens plau comunicar que el Jurat dels Premis de la Sociedad Española de Cardiología als articles publicats en la Revista Española de Cardiología amb major repercussió internacional més citats al llarg termini, ha decidit atorgar el PRIMER PREMI al treball: "Grau M, Elosua R, Cabrera de León A, Guembe MJ, Baena-Diez JM, Vega-Alonso T, Felix FJ, Zorrilla B, Rigo F, Lapetra J, Gavrila D, Segura A, Sanz H, Fernández-Berges DJ, Fitó M, Marrugat J. Factores de riesgo cardiovascular en España en la primera década del siglo XXI: análisis agrupado con datos individuales de 11 estudios de base poblacional, estudio DARIOS. Rev Esp Cardiol 2011; 64(4): 295-304."

  Més >>

Una iniciativa de